
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gabalai | vištų blauzdelės |
1 gabalas | vištienos filė |
400 gramų | moliūgai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
2 saujelės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
2.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
3.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
4.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
5.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištienos pyragas
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kalakutienos pyragas
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai