Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 2 gabalai | vištų blauzdelės |
| 1 gabalas | vištienos filė |
| 400 gramų | moliūgai |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
| 2 saujelės | manų kruopos |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
2.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
3.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
4.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
5.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kepta vištiena
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos pyragas
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Troškinys čenachinėse
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Citrininė višta
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai