2 gabalai | vištų blauzdelės |
1 gabalas | vištienos filė |
400 gramų | moliūgai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
2 saujelės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta antis su daržovėmis
- Farširuotos blauzdelės
- Vištienos šašlykas
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Višta rankovėje
- Kiniški sparneliai
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Kepta antis su apelsinais
- Virta apkepinta vištiena
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Bulvių košė su vištiena
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Kepti vištų sparneliai
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai