
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gabalai | vištų blauzdelės |
1 gabalas | vištienos filė |
400 gramų | moliūgai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
2 saujelės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
2.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
3.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
4.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
5.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena "afigiena"
-
Antis Velykų stalui
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Laukinis ryžių plovas
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena garų puode
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos pyragas su grybais
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai