šiek tiek | cukrus |
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | kopūstai (rauginti) |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta, troškinta su česnaku
- Žuvies filė
- Troškintas daržovių garnyras
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Graikiška žuvies filė
- Grybai, troškinti su kmynais
- Kopūstų troškinys
- Piene virta menkė
- Šutintas ungurys
- Šparagai svieste su peletrūnais
- Troškintos voveraitės
- Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
- Troškinta lašiša
- Troškintas ungurys
- Vištienos kamuoliukai
- Grybų troškinys moliniame inde
- Troškinti salierai
- Šutintas karosas
- Troškintos bulvės
Menkės ir kopūstų troškinys
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Menkės,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
1 litras -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama (apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje). Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Komentarai (3)
-
Tomas
2010-11-26 18:31
Ragaujam ir sita dabar :) siaip skanus tikrai, tik pomidoru padazo dekit ne 0.3 stiklines gerai kad iskraciau puse sloikelio :) duodu 8 is 10. Verta.