Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)
Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.
Skanaus.

Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | melionai |
100 gramų | avinžirnių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas ((kokosų)) |
1 valgomasis šaukštas | medus (skystas) |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
2 arbatiniai šaukšteliai | maltas kuminas |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
4 vienetai | kinkanai |
1 vienetas | cinamonas ( lazdelė) |
1 skiltelė | kokosas |
1 lapas | salierai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Kopūstienė su grybais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinti burokėliai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Graikiška žuvies filė
-
Žuvies filė
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Piene virta menkė
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškintas sterkas
-
Risoto "Al Baloro"
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Melionai,
1 vienetas -
Avinžirniai,
100 gramų -
Sviestas, (kokosų),
1 valgomasis šaukštas -
Medus, skystas,
1 valgomasis šaukštas -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas kuminas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Kinkanai,
4 vienetai -
Cinamonas, lazdelė,
1 vienetas -
Kokosas,
1 skiltelė -
Salierai,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)
Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...