
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas ungurys
-
Troškintos voveraitės
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Karpis, troškintas piene
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Daržovių troškinys
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Graikiška žuvies filė
-
Kopūstienė su grybais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Krevetės afrikietiškai
-
Virtas karšis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...