
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Dvariškių troškinys
-
Vištienos kamuoliukai
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Troškinti agurkai
-
Šutintos morkos
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Žuvies troškinys
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Sojos troškinys su paprika
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Jūros lydeka Graikiškai
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...