Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | salierai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Sojos troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Troškinti burokėliai
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškintos voveraitės
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Troškintas ungurys
-
Piene virta menkė
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinti kalmarai
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
