 
    Troškinti salierai
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        | 600 gramų | salierai | 
| 150 gramų | sviestas | 
| 1 stiklinė | pienas | 
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | citrinos rūgštis | 
| šiek tiek | petražolės | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Troškinta menkė (ubagiškai) Troškinta menkė (ubagiškai)
- 
                
                                         Kepti rauginti kopūstai Kepti rauginti kopūstai
- 
                
                                         Troškinti rauginti kopūstai su grybais Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- 
                
                                         Troškinta vištiena Troškinta vištiena
- 
                
                                         Baklažanai su pomidorais ir sūriu Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- 
                
                                         Troškinti svogūnai su riebalais Troškinti svogūnai su riebalais
- 
                
                                         Troškintas ungurys Troškintas ungurys
- 
                
                                         Vegetariškas troškinukas Vegetariškas troškinukas
- 
                
                                         Asturiškai pagaminta žuvis Asturiškai pagaminta žuvis
- 
                
                                         Žuvies filė Žuvies filė
- 
                
                                         Sojos faršo ir makaronų troškinys Sojos faršo ir makaronų troškinys
- 
                
                                         Troškinti burokėliai Troškinti burokėliai
- 
                
                                         Įdarytos kaliaropės Įdarytos kaliaropės
- 
                
                                         Šutintas upėtakis Šutintas upėtakis
- 
                
                                         Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- 
                
                                         Grybais įdaryti troškinti upėtakiai Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- 
                
                                         Pievagrybiai su žiedinias kopūstais Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- 
                
                                         Krevetės afrikietiškai Krevetės afrikietiškai
- 
                
                                         Troškinta lašiša Troškinta lašiša
- 
                
                                         Sojos troškinys Sojos troškinys
Troškinti salierai
                Komentarai:
                8
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Salierai, 600 gramų 
- 
                                                            
                                                            Sviestas, 150 gramų 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 1 stiklinė 
- 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas 
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (8)
- 
        Aš
        2015-03-23 09:25
    
   Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis??? 
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"