
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Gardus daržovių troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Šutintas ungurys
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Džambalaja
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškintas sterkas
-
Troškintas lynas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinta žuvis
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Kopūstienė su grybais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Žuvies troškinys
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Kelmučių kotletukai
-
Troškinti porai
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...