
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies filė
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Virtas karšis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškintas lynas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Grybų troškinys
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinta lydeka
-
Kopūstienė su grybais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Šutintos morkos
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...