Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Jūros lydeka Graikiškai
- Plovas
- Avižinių dribsnių plovas
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinti kalmarai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Troškinti topinambai
- Troškintos bulvės
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Sojos troškinys
- Baravykai svogūnų padaže
- Dvariškių troškinys
- Žuvies troškinys su ryžiais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Virtas karšis
- Prancūziškai pagaminti žirneliai
- Troškintas lynas
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...