Troškinti salierai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų salierai
150 gramų sviestas
1 stiklinė pienas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek citrinos rūgštis
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinti salierai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • 2015-03-23 09:25

    Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???


Daugiau receptų