
Troškinti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Citrininiai ryžiai
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Piene virta menkė
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti kalmarai
-
Porai su ryžiais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Šutintas upėtakis
-
Virtas sterkas
-
Krevetės afrikietiškai
-
Graikiška žuvies filė
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
Troškinti salierai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aš
2015-03-23 09:25
Nuotraukoje matau salierų stiebus, o rašoma apie šaknis???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...