Šparagai svieste su peletrūnais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų šparagai
50 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai pelerūnas (kietis) (smulkintas)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
0.5 vieneto citrinos (žievelė, tarkuota)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šparagai svieste su peletrūnais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestą su likusiais produktais, truputį jį pašildykite ir užpilkite ant šparagų.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų