Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Tešlai:
120 gramų sviestas
4 valgomieji šaukštai medus
1 arbatinis šaukštelis dr. oetker kepimo milteliai
400 gramų kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis malta kalendra
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
120 gramų rudasis cukrus
1 vienetas kiaušiniai
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker glajus
1 pakelis dr. oetker glajaus pieštukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
2.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
3.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais

  • Paruošimo laikas:
Tešlai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.

  2. Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.

  3. Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dr. Oetker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų