
Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškai pagaminti žirneliai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Troškinta vištiena
-
Piene virta menkė
-
Troškinta žuvis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Troškintos bulvės
-
Šutintas ungurys
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškintas sterkas
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Sojos troškinys
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinta lydeka
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti topinambai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...