
Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos bulvės
-
Daržovių troškinys
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Virtas sterkas
-
Virtas karšis
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinti kopūstai su morkomis
-
Troškintas ungurys
-
Vegetariškas troškinukas
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Karpis, troškintas piene
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinta lašiša
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...