
Troškinta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | lašiša (filė) |
šiek tiek | prieskoniai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Virtas karšis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Porai su ryžiais
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Bulvių guliašas
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Džambalaja
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti salierai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškintos bulvės
Troškinta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
5 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lašiša, filė,
400 gramų - Prieskoniai
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius pamarinuojame su citrina, pirpirais. Paskui dedame į puodą, pripjaustome bulvių, morką, poro. Užbarstome „Vegeta Natur“ prieskonių (atstoja sultinio kubelius), užpilame vandeniu ir troškiname ant silpnos ugnies, kol suminkštėja daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...