
Džiovintų vaisių rutuliukai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | džiovinti obuoliai (be žievelių) |
200 gramų | džiovintų slyvų (be kauliukų) |
100 gramų | sezamai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Obuolius ir slyvas, jei labai kietos, palaikyti kiaurasamtyje ant garų, kad truputį suminkštėtų.
2.
Tada juos sumalti nelabai smulkiai. Sudėti citrinų sultis, medų, sumaišyti ir formuoti rutuliukus.
3.
Pavolioti kiekvieną sezamuose. Skanu valgyti iš karto, bet geriau, kad nors kiek pastovėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių šerbetas
-
Juodasis tinginys
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Paprastasis pudingas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vaisiniai saldainiai
-
Bakalieno Tinginys
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė su vaisiais
-
Tortas "Mozaika"
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Braškės su šokoladu
-
Ananasų kukuliukai
-
Žiemos skanumynas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Glazūruota varškė
-
Šokoladinis desertas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Žemuogių grietinėlė
Džiovintų vaisių rutuliukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Džiovinti obuoliai, be žievelių,
200 gramų -
Džiovintos slyvos, be kauliukų,
200 gramų -
Sezamai,
100 gramų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas
Regina
Gaminimo eiga:
Obuolius ir slyvas, jei labai kietos, palaikyti kiaurasamtyje ant garų, kad truputį suminkštėtų.
Tada juos sumalti nelabai smulkiai. Sudėti citrinų sultis, medų, sumaišyti ir formuoti rutuliukus.
Pavolioti kiekvieną sezamuose. Skanu valgyti iš karto, bet geriau, kad nors kiek pastovėtų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai