
Patisonai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salierai |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | grybai (bet kokių) |
5 vienetai | pomidorai |
150 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Plovas
-
Graikiška žuvies filė
-
Piene virta menkė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Sojos troškinys su paprika
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinti pievagrybiai
-
Virtas karšis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Spageti su alyvuogėmis
Patisonai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
2 vienetai -
Patisonai,
600 gramų -
Grybai, bet kokių,
200 gramų -
Pomidorai,
5 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...