Patisonai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | salierai |
| 600 gramų | patisonai |
| 200 gramų | grybai (bet kokių) |
| 5 vienetai | pomidorai |
| 150 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškintas ungurys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti griežčiai
-
Troškinti burokėliai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Kelmučių kotletukai
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Troškinti pievagrybiai
Patisonai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
2 vienetai -
Patisonai,
600 gramų -
Grybai, bet kokių,
200 gramų -
Pomidorai,
5 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
