Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.

Vištienos troškinys su bulvėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
10 vienetų | bulvių |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neįprasti kotletukai
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Kijevo kotletai
-
Anties šlaunelės
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Blauzdelės grilyje
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su rabarbarais
-
Troškinta antis su daržovėmis
Vištienos troškinys su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...