Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.

Vištienos troškinys su bulvėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
10 vienetų | bulvių |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Įdaryta antis
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos kepsneliai
-
Višta ant alaus butelio
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Kepsneliai su grybais
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištienos kulšelės
-
Lazanija su vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Vištienos troškinys su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...