3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
10 vienetų | bulvių |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Kepta višta
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištiena su pupelemis
- Vištiena kinietiškai
- Troškintos vištų blauzdelės
- Kepta kurapka
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Kepta višta su grikiais
- Antis Velykų stalui
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta vištiena
- Įdarytos paprikos
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kijevo kotletai
Vištienos troškinys su bulvėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.