Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.

Vištienos troškinys su bulvėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
10 vienetų | bulvių |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištiena orkaitėje
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena pietums
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Keptas ančiukas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Višta vyne
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Vištienos troškinys su bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...