Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
100 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškai paruošta vištiena
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Skanioji vištytė
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Vištienos šašlykas
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Gardžioji vištiena
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Morkų troškinys su vištiena
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Marinuoti vištos sparneliai
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Naminis šnicelis
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Kepta višta
- Kepta antienos file
- Vištienos sparneliai
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...