Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
| 100 gramų | vištiena (filė) |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena meduje
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena su abrikosais
-
Kijevo kotletas
-
Makaronai su vištiena
-
Traški vištiena
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Laukinis ryžių plovas
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos blyneliai
-
Keri viščiukas
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
