
Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
100 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kepta antiena
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos plovas
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Traški vištiena
-
Įdaryta antis
-
Įdarytos bandelės
-
Lazanija su vištiena
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kulšelės
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta šventinė žąsis
-
Marinuoti vištos sparneliai
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...