Kepta supjaustyta višta
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena |
| 40 gramų | sviestas |
| 50 gramų | pomidorų padažas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
| 30 gramų | razinos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Pikantiškas troškinys
-
Kepta vištiena
-
Vištienos apkepas
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Orkaitėje kepta višta
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištiena su skrebučiais
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištų blauzdelės
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Kepta supjaustyta višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Razinos,
30 gramų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
