Kepta supjaustyta višta
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
40 gramų | sviestas |
50 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
30 gramų | razinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos pyragas
- Viščiukas folijoje
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Vištienos gabaliukai aluje
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Grikių maltinukai su vištiena
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Kepta vištiena
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištiena su ryžiais
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištiena su daržovėmis
Kepta supjaustyta višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Razinos,
30 gramų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...