
Grilyje kapta vištienos filė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | džiovintų petražolių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta antienos file
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
"Girta vištiena"
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kepta višta garstyčių marinate
Grilyje kapta vištienos filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Džiovintos petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...