
Grilyje kapta vištienos filė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | džiovintų petražolių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena ant druskos
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepta višta su grikiais
-
Keri viščiukas
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
Grilyje kapta vištienos filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Džiovintos petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...