Grilyje kapta vištienos filė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | vištienos filė |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 1 pundelis | petražolės |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
| 1 žiupsnelis | mairūnas |
| 1 žiupsnelis | džiovintų petražolių |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos plovas
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
„Saulytė“
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena "afigiena"
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Grilyje kapta vištienos filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Džiovintos petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
