 
| 300 mililitrų | alaus | 
| 1 vienetas | anties | 
| šiek tiek | česnakas | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom" Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- 
                
                                         Kepta žąsis su obuoliais Kepta žąsis su obuoliais
- 
                
                                         Grikių maltinukai su vištiena Grikių maltinukai su vištiena
- 
                
                                         Naminis šnicelis Naminis šnicelis
- 
                
                                         Vištiena su sojų daigais Vištiena su sojų daigais
- 
                
                                         Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- 
                
                                         Vištiena  su anansų žeidais Vištiena  su anansų žeidais
- 
                
                                         Kepta višta su bulvėm Kepta višta su bulvėm
- 
                
                                         Vištienos faršo kukuliai su sūriu Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- 
                
                                         Traškūs vištienos gabalėliai Traškūs vištienos gabalėliai
- 
                
                                         Višta ispaniškai Višta ispaniškai
- 
                
                                         Kalakutiena su žaliaisiais makaronai Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- 
                
                                         Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- 
                
                                         Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- 
                
                                         Keptos anties šlaunelės Keptos anties šlaunelės
- 
                
                                         Vištiena pietums Vištiena pietums
- 
                
                                         Žąsų kepenėlių šašlykas Žąsų kepenėlių šašlykas
- 
                
                                         Įdarytos paprikos su vištiena Įdarytos paprikos su vištiena
- 
                
                                         Vištienos užkepėlė Vištienos užkepėlė
- 
                
                                         Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Antis, kepta aluje
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Alus, 300 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Antis, 1 vienetas 
- Česnakas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį supjaustau gabaliukais, įtrinu prieskoniais ir palaikau parą šaldytuve (visada išpjaunu uodegą ir aplink ją visus riebalus, nes ten jų labai daug. Čia, aišku, skonio reikalas). 
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (7)
- 
        robertas
        2014-03-29 17:11
    
   ar galima kepti anti kepsnini 
 
 
- 
        sonata
        2012-09-26 14:42
    
   siandien bandysiu :) skaniai skamba :) 
 
- 
        as
        2012-03-27 19:27
    
   TAIP GALIMA KEPTI IR VISTOS SLAUNYTES,BET REIKIA KEPTI KOKIAS 2 VALANDAS,IR ALAUS NENUPILTI,NES ALUS SUTIRSTEJA IR GAUNASI LABAI SKANUS PADAZAS 
 
- 
        (anonimas)
        2009-12-21 12:43
    
   skanu, bet alaus dvokas namie kepimo metu buvo siaubingas %-) gal padauginau jo :geda: 4VW 
 
- 
        Dange
        2009-12-18 17:20
    
   liux, labai skanu! 
 

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Tiramisu tortukas
                                        Tiramisu tortukas
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono