
300 mililitrų | alaus |
1 vienetas | anties |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Višta rankovėje
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos užkepėlė
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kalakuto šlaunelės
Antis, kepta aluje

- Paruošimo laikas:
-
Alus,
300 mililitrų -
Antis,
1 vienetas - Česnakas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį supjaustau gabaliukais, įtrinu prieskoniais ir palaikau parą šaldytuve (visada išpjaunu uodegą ir aplink ją visus riebalus, nes ten jų labai daug. Čia, aišku, skonio reikalas).
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (7)
-
robertas
2014-03-29 17:11
ar galima kepti anti kepsnini
-
sonata
2012-09-26 14:42
siandien bandysiu :) skaniai skamba :)
-
as
2012-03-27 19:27
TAIP GALIMA KEPTI IR VISTOS SLAUNYTES,BET REIKIA KEPTI KOKIAS 2 VALANDAS,IR ALAUS NENUPILTI,NES ALUS SUTIRSTEJA IR GAUNASI LABAI SKANUS PADAZAS
-
(anonimas)
2009-12-21 12:43
skanu, bet alaus dvokas namie kepimo metu buvo siaubingas %-) gal padauginau jo :geda: 4VW
-
Dange
2009-12-18 17:20
liux, labai skanu!