Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje 2 minutes.
Į keptuvę sudėti vištienos gabaliukus (vištieną supjausčiau smulkiais kubeliais). Pakepinau 3-5 minutes.
Pievagrybius supjaustyti ir suberti į keptuvę. Apibarstyti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
Į pieną įmaišyti grietinę, miltus ir supilti į keptuvę. Išmaišyti. Vis pamaišant troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 10-15 minučių.

Vištiena su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
400 gramų | vištienos filė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su traškia plutele
-
Citrininė višta
-
Višta su apelsinais
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Antis su grybų įdaru
-
Antis Velykų stalui
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Antis, kepta aluje
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
Vištiena su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Čiobreliai
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Vištienos filė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje 2 minutes.
Į keptuvę sudėti vištienos gabaliukus (vištieną supjausčiau smulkiais kubeliais). Pakepinau 3-5 minutes.
Pievagrybius supjaustyti ir suberti į keptuvę. Apibarstyti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
Į pieną įmaišyti grietinę, miltus ir supilti į keptuvę. Išmaišyti. Vis pamaišant troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tadas
2016-11-19 15:05
Man patiko tik as dariau su misko grybais :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...