
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su ananasais
-
Keptos anties šlaunelės
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Antis su grybų įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Lazanija su vištiena
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Virtinukai su vištiena
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Troškintos vištų blauzdelės
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...