
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena grybų padaže
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta antis su grybais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Orkaitėje kepta višta
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...