Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kurapka |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištiena ant druskos
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
„Šypsena“
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos apkepas
-
Aštri vištiena
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepta višta
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Aštrūs vištų sparneliai
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
