
Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kepta šventinė žąsis
-
Pikantiškas troškinys
-
Kepenėlių blyneliai
-
Blauzdelės grilyje
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Rūkytas kalakutas
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos filė šašlykas
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Aštrios vištų kepenėlės
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...