Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Vištiena su skrebučiais
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Lazanija su vištiena
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Skanus viščiukas
- Blauzdelės grilyje
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Vištiena su rabarbarais
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Triušienos dešrelės tešloje
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Aštrūs vištų sparneliai
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...