Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kurapka |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena kinietiškai
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos keksiukai
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Naminis šnicelis
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Šventinė višta
-
Vištienos apkepas
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištienos filė suktinukai
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptos bulvės ir vištiena
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
