Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kurapka |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kepta kurapka
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Šventinė višta
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena su čili
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Viščiukas citrininis
-
Kijevo kotletai
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Traški vištiena
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
