
Višta vyne
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
0.5 litro | raudonas vynas |
3 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | svogūnai |
125 gramai | pievagrybiai |
50 gramų | konjakas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos filė su imbieru
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos kulšelės
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Višta vyne
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
0.5 litro -
Čiobreliai, šakelės,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pievagrybiai,
125 gramai -
Konjakas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...