
Vištiena svogūnų ir krapų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (švelnios) |
50 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su vištiena
-
Kijevo kotletai
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Višta vyne
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Kepta antienos file
-
Vištienos file kepsnys
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
"Girta vištiena"
Vištiena svogūnų ir krapų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios, švelnios,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sultinys,
50 mililitrų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...