
Vištiena svogūnų ir krapų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | garstyčios (švelnios) |
50 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Višta vyne
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Vištiena svogūnų ir krapų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios, švelnios,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sultinys,
50 mililitrų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant sviesto pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištienos filė ir svogūnus. Kitame inde ištriname garstyčias su druska, pipirais krapais, miltais, ir sultiniu. Supilame viską į keptuvę, kur kepėme vištieną su svogūnais, pakaitiname kol sutirštėja padažas ir patiekiame su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...