Višta, įdaryta vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
0.5 stiklinės | razinos |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 vienetas | bananai |
250 gramų | majonezas |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | vištiena |
125 gramai | ryžiai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautą įdarą prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Višta, įdaryta vaisiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vištienos
-
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Bananai,
1 vienetas -
Majonezas,
250 gramų -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Vištiena,
1 vienetas -
Ryžiai,
125 gramai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautą įdarą prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Almina
2014-04-02 18:23
na aš taip pat pasninkauju :), idėsiu ir žuvies patiekalu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...