Į keptuvę supilame aliejų.
Kai aliejus įkaista sudedame sukapotą svogūną ir česnako skilteles. Pakepiname 3-4 minutes. Tuomet sudedame vištieną, supjaustytą kubeliais, ir pakepiname 5 minutes.
Supilame grietinėlę, jogurtą, sudedame riešutus ir visus prieskonius.
Vis pamaišome ir troškiname apie 20 minučių.
Patiekiame su virtais ryžiais.

Vištiena su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | kardamonas (sėklos) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (malta) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | jogurtas |
100 gramų | anakardžių riešutų |
4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
600 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Kalakuto šlaunelės
-
Naminės mini tortilijos
-
Keptas tetervinas
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Virtinukai su vištiena
-
Šventinis kalakutas
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Viščiukas tabaka
-
Traškios vištienos juostelės
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Vištienos kotletas su siurprizu
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Kardamonas, sėklos,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Jogurtas,
3 valgomieji šaukštai -
Anakardžių riešutai,
100 gramų -
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Vištienos filė,
600 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės
Gaminimo eiga:
Į keptuvę supilame aliejų.
Kai aliejus įkaista sudedame sukapotą svogūną ir česnako skilteles. Pakepiname 3-4 minutes. Tuomet sudedame vištieną, supjaustytą kubeliais, ir pakepiname 5 minutes.
Supilame grietinėlę, jogurtą, sudedame riešutus ir visus prieskonius.
Vis pamaišome ir troškiname apie 20 minučių.
Patiekiame su virtais ryžiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...