
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištų blauzdelės |
2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su kopūstais
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kebabas
-
Keptas ančiukas
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Višta ant alaus butelio
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Anties šlaunelės
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištienos pilavas
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Keptas tetervinas
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...