Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | vištų blauzdelės |
| 2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
| 1 saujelė | graikiniai riešutai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Troškinta vištiena
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Viščiukas citrininis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos šašlykas
-
Šventiniai drebučiai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena ant druskos
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos sparneliai
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
