
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištų blauzdelės |
2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
„Saulytė“
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos pyragas
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su traškia plutele
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Kepsneliai su grybais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Kepta višta su grikiais
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...