Vištienos pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | vištienos faršas |
100 mililitrų | pienas |
100 gramų | fermentinio sūrio |
3 riekės | duona |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, prieskoniais, piene išmirkyta duona ir sutarkuotu svogūnu.
2.
Sudėkite maltą masę į sviestu pateptą kepimo formą.
3.
Kepkite apie 45 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Po to ant viršaus sudėkite sūrio gabaliukus ir kepkite dar ~10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje keptas viščiukas
- Vištienos pilavas
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kepta šventinė žąsis
- Troškintos kurapkos
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Įdarytos bandelės
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Traškūs vištos sparneliai
- Grikių maltinukai su vištiena
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Vištienos pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos faršas,
800 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Duona,
3 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, prieskoniais, piene išmirkyta duona ir sutarkuotu svogūnu.
Sudėkite maltą masę į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepkite apie 45 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Po to ant viršaus sudėkite sūrio gabaliukus ir kepkite dar ~10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...