Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.

Filiukai pataluose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | vištiena (file (mažesni gabaliukai)) |
15 vienetų | kumpis (šaltas rūkytas (juostelės)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių blyneliai
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Višta ispaniškai
-
Skanus viščiukas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištiena su čili
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištiena "afigiena"
-
Antis, kepta aluje
-
Traškūs vištienos gabalėliai
Filiukai pataluose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file (mažesni gabaliukai),
1 pakelis -
Kumpis, šaltas rūkytas (juostelės),
15 vienetų -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai