Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Filiukai pataluose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | vištiena (file (mažesni gabaliukai)) |
15 vienetų | kumpis (šaltas rūkytas (juostelės)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Filiukai pataluose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file (mažesni gabaliukai),
1 pakelis -
Kumpis, šaltas rūkytas (juostelės),
15 vienetų -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai