Vištiena meduje
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 200 gramų | vištienos krūtinėlės (iš Ilzenbergo ūkio) | |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Padažui: | ||
| 1 valgomasis šaukštas | sojos padažas | |
| 1 valgomasis šaukštas | medus ( Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
| 1 arbatinis šaukštelis | apelsinų sulčių | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustau, beriu pipirų, druskos.
2.
Maišant apkepu aliejuje.
3.
Padažui skirtus produktus sumaišau, užkaitinu ir pilu ant vištienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištiena su grybais
-
Įdaryta antis
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Gardžioji vištiena
-
Įdarytos paprikos
-
Naminis šnicelis
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Traškios vištienos juostelės
-
Virtinukai su vištiena
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
„Saulytė“
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
Vištiena meduje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, iš Ilzenbergo ūkio,
200 gramų -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus, Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustau, beriu pipirų, druskos.
Maišant apkepu aliejuje.
Padažui skirtus produktus sumaišau, užkaitinu ir pilu ant vištienos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
