Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.

Vištiena su rabarbarais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | petražolės (sukapotos) |
150 gramų | datulės (džiovintos, smulkiai supjaustytos) |
4 vienetai | mėta (lapeliai, sugrūsti) |
600 gramų | vištų blauzdelės |
250 gramų | rabarbarai (kubeliais supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
250 gramų | svogūnai (raudonieji, susmulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (sugrūsti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | šafranas |
50 mililitrų | citrinų sultys |
800 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
4 valgomieji šaukštai | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Višta vyne
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Traški vištiena
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos sparneliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Neįprasti kotletukai
Vištiena su rabarbarais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, sukapotos,
1 sauja -
Datulės, džiovintos, smulkiai supjaustytos,
150 gramų -
Mėta, lapeliai, sugrūsti,
4 vienetai -
Vištų blauzdelės,
600 gramų -
Rabarbarai, kubeliais supjaustyti,
250 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Svogūnai, raudonieji, susmulkinti,
250 gramų -
Česnakas, sugrūsti,
1 skiltelė -
Šafranas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Sultinys, vištienos,
800 mililitrų -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
4 valgomieji šaukštai -
Medus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...