Vištiena su rabarbarais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 sauja petražolės (sukapotos)
150 gramų datulės (džiovintos, smulkiai supjaustytos)
4 vienetai mėta (lapeliai, sugrūsti)
600 gramų vištų blauzdelės
250 gramų rabarbarai (kubeliais supjaustyti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (sumalti)
250 gramų svogūnai (raudonieji, susmulkinti)
1 skiltelė česnakas (sugrūsti)
0.5 arbatinio šaukštelio šafranas
50 mililitrų citrinų sultys
800 mililitrų sultinys (vištienos)
1 arbatinis šaukštelis ciberžolė
4 valgomieji šaukštai pomidorų pasta
4 valgomieji šaukštai medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su rabarbarais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aliejų įkaitinti gilioje keptuvėje. Suberti svogūnus, česnakus ir patroškinti 2 min.
Po to sudėti rabarbarus, datules, vištieną. Viską užpilti sultiniu, įmaišyti pomidorų pastą, druską, pipirus, ciberžolę, medų, šafranus, citrinų sultis, mėtų lapelius ir petražoles.
Troškinti neuždengus apie 30 min.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų