Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Viščiukas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena (~1,2kg) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | paprika (maltos) |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| šiek tiek | petražolės |
| 50 gramų | svogūnai |
| 150 gramų | pomidorai |
| 1 valgomasis šaukštas | kečupas |
| 125 litrai | grietinė |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Makaronai su vištiena
-
Farširuota višta
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Kepta antiena
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta višta
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos apkepas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
Viščiukas folijoje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ~1,2kg,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
-
Svogūnai,
50 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 litrai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
