Aštri vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
12 vienetų | vištų šlaunelės (be kaulų ir odos) |
5 vienetai | bulvių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
1 žiupsnelis | gyros prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
2.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
3.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos troškinys
- Antis Velykų stalui
- Morkų troškinys su vištiena
- Višta vyne
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos blyneliai
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištienos filė su grybų padažu
- Maltiniai su kaparėliais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištiena su traškia plutele
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Vištienos kepsneliai
- Kepta kurapka
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Aštri vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos,
12 vienetų -
Bulvės,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Itališkas žolelių mišinys,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis -
Gyros prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...