
Aštri vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
12 vienetų | vištų šlaunelės (be kaulų ir odos) |
5 vienetai | bulvių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
1 žiupsnelis | gyros prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
2.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
3.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena pietums
-
Paukštienos apkepas
-
Laukinis ryžių plovas
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištiena su ryžiais
-
Antis, kepta aluje
-
Įdarytos bandelės
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Įdaryta antis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
Aštri vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos,
12 vienetų -
Bulvės,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Itališkas žolelių mišinys,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis -
Gyros prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...