Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | vištienos filė |
| 2 riekės | kopūstai (švieži) |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (kepsniams) |
| 2 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
| 1 lašas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
2.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Citrininė višta
-
Keri viščiukas
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Paukštienos apkepas
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Keptos kurapkos
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Laukinis ryžių plovas
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
2 riekės -
Prieskoniai, kepsniams,
1 arbatinis šaukštelis -
Obelių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 lašas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
