
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | vištienos filė |
2 riekės | kopūstai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (kepsniams) |
2 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 lašas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
2.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos filė kepsnys
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištienos šašlykas
-
Keptas tetervinas
-
Vištiena su kopūstais
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
2 riekės -
Prieskoniai, kepsniams,
1 arbatinis šaukštelis -
Obelių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 lašas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...