Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.
Kepta višta garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | vištiena |
| 3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištienai) |
| 0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
"Girta vištiena"
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiniški sparneliai
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Višta su apelsinais
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Rūkytas kalakutas
-
Kepta supjaustyta višta
-
Irmos paukštiena patale
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena kinietiškai
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepta višta su obuoliais
Kepta višta garstyčių marinate
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, vištienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (8)
-
darius
2017-08-29 09:54
vista sunkokai prisiima druska,manau viskas cia gerai.reikes pabandyt
-
aldona
2017-08-27 19:14
as nededu sojos padazo,bet dedu medaus labai gaunasi super marinatas
-
Jonas
2017-01-15 14:00
Manau kad yra pasakisko skonio aciu
-
valis
2016-03-29 10:57
Per suru
-
Erkė
2015-12-07 11:38
Pagal tokį kiekį mėsos per daug druskos,sojos padažas sūrus,prieskoniai,plius dar druska...nu nežinau nežinau...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
