Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.

Kepta višta garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištienai) |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Filiukai pataluose
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Kijevo kotletai
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Višta su apelsinais
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Kepta višta garstyčių marinate
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, vištienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (8)
-
darius
2017-08-29 09:54
vista sunkokai prisiima druska,manau viskas cia gerai.reikes pabandyt
-
aldona
2017-08-27 19:14
as nededu sojos padazo,bet dedu medaus labai gaunasi super marinatas
-
Jonas
2017-01-15 14:00
Manau kad yra pasakisko skonio aciu
-
valis
2016-03-29 10:57
Per suru
-
Erkė
2015-12-07 11:38
Pagal tokį kiekį mėsos per daug druskos,sojos padažas sūrus,prieskoniai,plius dar druska...nu nežinau nežinau...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...