
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Orkaitėje kepta višta
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos filė suktinukai
-
Keptos kurapkos
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištiena "afigiena"
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...