
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Aluje troškinta višta
-
Irmos paukštiena patale
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Kepta višta su bulvėm
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su grybais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena ant grotelių
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Viščiukas folijoje
-
Vištiena su baltuoju padažu
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...