![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos blyneliai
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos pyragas
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Kiniški sparneliai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Prancūziški kotletai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos pilavas
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...