Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 10 vienetų | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | žąsis |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
„Šypsena“
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Auksinės šlaunelės
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Makaronai su vištiena
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Anties šlaunelės
-
Keptos bulvės ir vištiena
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
