Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 10 vienetų | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | žąsis |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kepta antiena
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Irmos paukštiena patale
-
Viščiukas folijoje
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kebabas
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos suktinukai
-
Ant grotelių kepta višta
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
