
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos kukuliai
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Antis Velykų stalui
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Troškinta vištiena
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos suktinukai
-
Paukštienos apkepas
-
Vištų blauzdelės
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...