
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė šašlykas
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos kepsniukai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos kulšelės
-
Kepta višta
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Aštri vištiena
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Traški vištiena
-
Šventinė višta
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...