Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 200 gramų | svogūnai |
| 500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos pyragas
-
Kepta vištiena
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištiena meduje
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kotletukai su moliūgu
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Įdaryta velykinė antis
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Viščiukas folijoje
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Naminės mini tortilijos
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
