
Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Keptos kurapkos
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Šventinė višta
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kijevo kotletai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepta antis su grybais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos širdelių blyneliai
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...