1 vienetas | vištiena (jauna) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Skanus viščiukas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
-
Česnakas,
1 vienetas - Lauro lapai
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiuką perpjaunu ,įtrinu vištienos pr. sumaišytais su česnakais ir pipirais, druska, tada palaikau 2val. šaldytuve. Orkaitėje įdėti groteles per vidurį. Ant jų padėti paruoštą viščiuką. Po grotelėmis su viščiuku padėti gilią kepimo skardą, kurioje yra įpiltas toks mišinys: vienas litras vandens sumaišytas su įvairiais prieskoniais, keletas lauro lapelių, keletas kvapiūjų pipirų žirnelių,smulkiai supjaustytas česnakas, truputis itališkų žolelių mišinio, truputis provansal žolelių mišinio. Kepti pagal programą multi karštu oru apie valandą. Temperatūra 190-200 Celsiaus laipsnių. Reikia sekti, kad neišgaruotų vanduo.
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Komentarai (5)
-
Viktorija
2010-03-03 13:51
Puiku, gardu, lengva pagaminti, super, valio už tokį recepta .R
-
vaida
2010-03-02 22:00
:mmm: skanumelis
-
danute
2010-03-02 11:22
Pabandziau issikepti. Zinote, sultingas minkstas su apskrudusia plutele puikus visciukas :super: :soku2: