| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
| 1 vienetas | česnakas |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grybų padaže
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Virta apkepinta vištiena
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos keksiukai
-
Kijevo kotletas
-
Kijevo kotletai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
Skanus viščiukas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
-
Česnakas,
1 vienetas - Lauro lapai
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiuką perpjaunu ,įtrinu vištienos pr. sumaišytais su česnakais ir pipirais, druska, tada palaikau 2val. šaldytuve. Orkaitėje įdėti groteles per vidurį. Ant jų padėti paruoštą viščiuką. Po grotelėmis su viščiuku padėti gilią kepimo skardą, kurioje yra įpiltas toks mišinys: vienas litras vandens sumaišytas su įvairiais prieskoniais, keletas lauro lapelių, keletas kvapiūjų pipirų žirnelių,smulkiai supjaustytas česnakas, truputis itališkų žolelių mišinio, truputis provansal žolelių mišinio. Kepti pagal programą multi karštu oru apie valandą. Temperatūra 190-200 Celsiaus laipsnių. Reikia sekti, kad neišgaruotų vanduo.
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Komentarai (5)
-
Viktorija
2010-03-03 13:51
Puiku, gardu, lengva pagaminti, super, valio už tokį recepta .R
-
vaida
2010-03-02 22:00
:mmm: skanumelis
-
danute
2010-03-02 11:22
Pabandziau issikepti. Zinote, sultingas minkstas su apskrudusia plutele puikus visciukas :super: :soku2:
