| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
| 1 vienetas | česnakas |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos plovas
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
„Saulytė“
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena "afigiena"
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Skanus viščiukas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
-
Česnakas,
1 vienetas - Lauro lapai
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiuką perpjaunu ,įtrinu vištienos pr. sumaišytais su česnakais ir pipirais, druska, tada palaikau 2val. šaldytuve. Orkaitėje įdėti groteles per vidurį. Ant jų padėti paruoštą viščiuką. Po grotelėmis su viščiuku padėti gilią kepimo skardą, kurioje yra įpiltas toks mišinys: vienas litras vandens sumaišytas su įvairiais prieskoniais, keletas lauro lapelių, keletas kvapiūjų pipirų žirnelių,smulkiai supjaustytas česnakas, truputis itališkų žolelių mišinio, truputis provansal žolelių mišinio. Kepti pagal programą multi karštu oru apie valandą. Temperatūra 190-200 Celsiaus laipsnių. Reikia sekti, kad neišgaruotų vanduo.
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Komentarai (5)
-
Viktorija
2010-03-03 13:51
Puiku, gardu, lengva pagaminti, super, valio už tokį recepta .R
-
vaida
2010-03-02 22:00
:mmm: skanumelis
-
danute
2010-03-02 11:22
Pabandziau issikepti. Zinote, sultingas minkstas su apskrudusia plutele puikus visciukas :super: :soku2:
