| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
| 1 vienetas | česnakas |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Traški vištiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su traškia plutele
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos filė su imbieru
Skanus viščiukas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
-
Česnakas,
1 vienetas - Lauro lapai
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viščiuką perpjaunu ,įtrinu vištienos pr. sumaišytais su česnakais ir pipirais, druska, tada palaikau 2val. šaldytuve. Orkaitėje įdėti groteles per vidurį. Ant jų padėti paruoštą viščiuką. Po grotelėmis su viščiuku padėti gilią kepimo skardą, kurioje yra įpiltas toks mišinys: vienas litras vandens sumaišytas su įvairiais prieskoniais, keletas lauro lapelių, keletas kvapiūjų pipirų žirnelių,smulkiai supjaustytas česnakas, truputis itališkų žolelių mišinio, truputis provansal žolelių mišinio. Kepti pagal programą multi karštu oru apie valandą. Temperatūra 190-200 Celsiaus laipsnių. Reikia sekti, kad neišgaruotų vanduo.
Labai skanu pateikus su keptomis bulvėmis hot pan keptuvėje.
Komentarai (5)
-
Viktorija
2010-03-03 13:51
Puiku, gardu, lengva pagaminti, super, valio už tokį recepta .R
-
vaida
2010-03-02 22:00
:mmm: skanumelis
-
danute
2010-03-02 11:22
Pabandziau issikepti. Zinote, sultingas minkstas su apskrudusia plutele puikus visciukas :super: :soku2:
