Vištą įtriname prieskoniais. Sviestą išvoliojame prieskoninėse žolelėse ir įkišame į jos vidų. Dedame į kepimo maišelį, įpipilame sultis (kaskart vartydami palaikome bent 1 val.). Paruoštas bulves perpjauname pusiau (jei labai didelės į 4dalis) ir sudedame į kepimo maišą kartu su višta. Užspaudžiame.
Kepame 180° temp. apie 40 min. Išėmę iš maišo pakepame dar apie 10 min., kol apskrus.

Apelsinų marinate kepta višta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištos |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
1 stiklinė | sultys (apelsinų) |
7 vienetai | bulvių ( (didesnės)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Kol kepa pasiruošiame mėgstamas salotas, padažą..
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištienos pyragas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Višta ispaniškai
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Apelsinų marinate kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Višta,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, apelsinų,
1 stiklinė -
Bulvės, (didesnės),
7 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą įtriname prieskoniais. Sviestą išvoliojame prieskoninėse žolelėse ir įkišame į jos vidų. Dedame į kepimo maišelį, įpipilame sultis (kaskart vartydami palaikome bent 1 val.). Paruoštas bulves perpjauname pusiau (jei labai didelės į 4dalis) ir sudedame į kepimo maišą kartu su višta. Užspaudžiame.
Kepame 180° temp. apie 40 min. Išėmę iš maišo pakepame dar apie 10 min., kol apskrus.Kol kepa pasiruošiame mėgstamas salotas, padažą..
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...