
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
0.25 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
2.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
3.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Kepta antienos file
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištiena su apelsinais
-
Naminės mini tortilijos
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
„Šypsena“
-
Vištienos pyragas
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos apkepas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos apkepėlė
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Muskatas, tarkuotas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...