
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
0.25 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
2.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
3.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antis su grybais
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištiena su grybais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištiena su čili
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištiena su daržovėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištiena "afigiena"
-
Kotletukai su moliūgu
-
Keptas tetervinas
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Muskatas, tarkuotas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...