![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena grybų padaže
-
Viščiukas citrininis
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Aštrūs sparneliai
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištiena meduje
-
Vištienos kulšelės
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištiena pietums
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos juostelės su sezamu
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...