Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
| 1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
| 70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas ančiukas
-
Šventinė višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos užkepėlė
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Keptas kalakutas
-
Kepta šventinė žąsis
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Įdarytos paprikos
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
