Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
| 1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
| 70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Citrininė višta
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos keksiukai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Aštrūs sparneliai
-
Kalakutienos guliašas
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
