
Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Kotletukai su moliūgu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos filė kepsnys
-
Paukštienos apkepas
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Čachochbilis
-
Kepenėlių blyneliai
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Įdarytos paprikos
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...