
Vištiena su anansų žeidais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
70 gramų | sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
2.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
3.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
4.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta višta su obuoliais
-
Šventinis kalakutas
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena garų puode
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su pupelemis
Vištiena su anansų žeidais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...