Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | vištiena (filė) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 0.5 žiupsnelio | druska |
| 0.5 žiupsnelio | pipirai |
| 1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Filė supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais ir dedame į kepimo indą perteptą aliejumi.
2.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabaliukais, tarkuojame fermentinio sūrio, įspaudžiame česnako ir viską išmaišome su majonezu.
3.
Paruoštą masę dedame ant vištienos gabaliukų ir pašauname į orkaitę kepti apie 40-50 minučių.
Iškepus pabarstome krapais.
Iškepus pabarstome krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Įdarytos paprikos
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Viščiukas citrininis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kepsneliai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Višta su apelsinais
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
"Girta vištiena"
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais ir dedame į kepimo indą perteptą aliejumi.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabaliukais, tarkuojame fermentinio sūrio, įspaudžiame česnako ir viską išmaišome su majonezu.
Paruoštą masę dedame ant vištienos gabaliukų ir pašauname į orkaitę kepti apie 40-50 minučių.
Iškepus pabarstome krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Grazina
2016-01-31 17:01
Labai skanus patiekalas,visiems patiko.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
