2 vienetai | vištiena (krūtinėlė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | datulės |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
šiek tiek | aliejaus |
Prieš kišdama į orkaitę aš dar aptepiau kepsnius lydytu sūreliu ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos bandelės
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Viščiukas folijoje
- Šventinė višta
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Kiniški sparneliai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Sparneliai su kariu
- Traškios vištienos juostelės
- Aštrūs vištų sparneliai
- Traški vištiena
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištiena grybų padaže
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Vištiena su ryžiais
- Kotletai pomidorų padaže
- Višta ispaniškai
- Keptas ančiukas
Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Datulės
- Džiūvėsėliai
- Prieskoniai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krūtinelėse įpjauti tokias kišenėles ir į jas pridėti tarkuoto fermentinio sūrio sumaišyto su pjaustytom datulem. Truputį paberti prieskonių į vidų ir uždaryti kišenėles, dar paprieskoniuoti. Kepsnį volioti plaktame kiaušinyje, po to džiuvėsėliuose, tada vėl kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Tada dedame į įkaitinta alieju ir apkepam iš abiejų pusių. Apkeptus dedame į skardelę ir dedame į karštą orkaitę 10 - 15 min. Skanaus
Prieš kišdama į orkaitę aš dar aptepiau kepsnius lydytu sūreliu ;)