Vištienos apkepas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
400 gramų sūris (fermentinis)
120 gramų ryžiai
1 vienetas svogūnai
350 gramų vištienos filė
1 vienetas morkos
šiek tiek juodieji pipirai
2 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų