Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Vištienos apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
120 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
350 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri vištiena
- Višta rankovėje
- Troškinta vištiena
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos suktinukai
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Laukinis ryžių plovas
- Keptas kalakutas
- Vištienos blyneliai
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Kepta antienos file
- Pikantiškas troškinys
- Marinuoti vištų sparneliai su šonine
- Troškintos vištų blauzdelės
- Įdarytos paprikos
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Šventiniai drebučiai
- Aluje keptas viščiukas
- Vištiena ant grotelių
Vištienos apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
350 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...