Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Vištienos apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
400 gramų | sūris (fermentinis) |
120 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
350 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos pyragas
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištienos suktinukai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Šventiniai drebučiai
-
Kalakutiena su medumi
-
Viščiukas citrininis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena garų puode
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos apkepėlė
-
„Šypsena“
Vištienos apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
350 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais. Morką sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką sukapoti.
Sūrį sutarkuoti. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Vištieną, morką, svogūną ir česnaką pakepinti. Įkeptuvę įmaišyti ryžius ir prieskonius. Galima įpilti 2-3 šaukštus sultinio.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą. Viršų apibarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 20-30 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...