Išdarinėta višta supjaustoma.
Į keptuvę sudedama vištienos gabaliukus, apibarstoma druska, užberiama nemaltų pipirų, užpilama karšto sultinio ar vandens, kad pusiau apsemtų, ir uždengta šutinama 50 min. Baigiant šutinti, suberiami žalieji žirneliai, supilama grietinė, sudedamas sviestas. Tiekiama užpilta skysčiu, kuriame šuto. Atskirai duodama šviežių daržovių salotų.

Vištiena, šutinta su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sultinys |
500 gramų | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Višta vyne
-
Vištiena su rabarbarais
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Įdarytos bandelės
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Vištiena, šutinta su daržovėmis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Kvapieji pipirai
-
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
-
Sultinys,
1 stiklinė -
Vištiena,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta supjaustoma.
Į keptuvę sudedama vištienos gabaliukus, apibarstoma druska, užberiama nemaltų pipirų, užpilama karšto sultinio ar vandens, kad pusiau apsemtų, ir uždengta šutinama 50 min. Baigiant šutinti, suberiami žalieji žirneliai, supilama grietinė, sudedamas sviestas. Tiekiama užpilta skysčiu, kuriame šuto. Atskirai duodama šviežių daržovių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
kulinare
2011-05-06 20:08
o mesyte nereikia apkepti pries tai kai su darzovem tusinti? :atsiprasau: :nezinau: :galvoju:
-
marius
2009-12-31 11:26
mmmmm skanumelis :super: :super: :super:
-
vilma dziugaite
2009-04-12 18:10
tureetu but skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...