
Daržovių bei mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kalakutiena |
4 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
2.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
3.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Keptas tetervinas
-
Aluje troškinta višta
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos file kepsnys
-
Antis Velykų stalui
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kulšelės
-
Vištiena su ananasais
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
Daržovių bei mėsos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kalakutiena,
500 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...