
Daržovių bei mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kalakutiena |
4 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
2.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
3.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Traški vištiena
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos kepsniukai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Aluje troškinta višta
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Traški vištiena
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Keptas tetervinas
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištų kepenėlės su ananasais
Daržovių bei mėsos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kalakutiena,
500 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...