Daržovių bei mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kalakutiena |
| 4 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 vienetai | kukurūzai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
2.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
3.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakuto šlaunelės
-
„Šypsena“
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Traški vištiena
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos suktinukai
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kepta kurapka
-
Kepta antiena
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Viščiukas tabaka
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
Daržovių bei mėsos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kalakutiena,
500 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
