Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
| 150 gramų | konservuotų pupelių |
| 100 gramų | duona (skrebučiai) |
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 sauja | svogūnų laiškai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Rūkytas kalakutas
-
Kebabas
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Šventinė višta
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
