Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
| 150 gramų | konservuotų pupelių |
| 100 gramų | duona (skrebučiai) |
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 sauja | svogūnų laiškai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su rabarbarais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepsneliai su grybais
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištiena jogurto marinate
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aluje keptas viščiukas
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
