
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
150 gramų | konservuotų pupelių |
100 gramų | duona (skrebučiai) |
1 vienetas | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Labai paprasti koldūnai
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištų sparneliai
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištų blauzdelės
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Anties šlaunelės
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...