
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
150 gramų | konservuotų pupelių |
100 gramų | duona (skrebučiai) |
1 vienetas | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Traški vištiena
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kotletukai su moliūgu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištų blauzdelės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...