Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
150 gramų | konservuotų pupelių |
100 gramų | duona (skrebučiai) |
1 vienetas | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Aštrūs sparneliai
- Kepsneliai su slyvomis
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Troškinta vištiena su paprika
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Keptos anties šlaunelės
- Kijevo kotletai
- Morkų troškinys su vištiena
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Traški vištiena
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Keptos vištų blauzdelės
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Kepta kurapka
- Vištienos filė šašlykai
- Višta ispaniškai
- Aluje keptas viščiukas
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...