
Pikantiški kalakutienos šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kalakutienos filė |
2 vienetai | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | garstyčių grūdelių |
1 valgomasis šaukštas | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnakinių pipirų |
0.5 arbatinio šaukštelio | lauro lapų |
0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
2 žiupsneliai | čiobreliai |
1 žiupsnelis | ciberžolė |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.
2.
Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.
3.
Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.
4.
Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Traški vištiena
-
Aštrūs sparneliai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Orkaitėje kepta višta
-
Kalakutienos pyragas
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Kepta vištiena
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Keptos kurapkos
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Auksinės šlaunelės
Pikantiški kalakutienos šašlykai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutienos filė,
2 kilogramai -
Rausvieji svogūnai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčių grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakiniai pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai,
2 žiupsneliai -
Ciberžolė,
1 žiupsnelis -
Aitrioji paprika,
1 žiupsnelis -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.
Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.
Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.
Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...