Pikantiški kalakutienos šašlykai
AUTORIUS:
Mindaugas
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Labai skaniai gavosi, tai užsirašiau receptą. Bazilikus, čiobrelius galima naudoti tiek džiovintus, tiek žalius. Labai skaniai gavosi, tai užsirašiau receptą. Bazilikus, čiobrelius galima naudoti tiek džiovintus, tiek žalius. Mindaugas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai kalakutienos filė
2 vienetai rausvieji svogūnai
2 vienetai apelsinų
0.5 vieneto citrinos
2 valgomieji šaukštai medus
1 valgomasis šaukštas garstyčių grūdeliai
1 valgomasis šaukštas druska
0.5 arbatinio šaukštelio česnakiniai pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio lauro lapų
0.5 arbatinio šaukštelio bazilikas
2 žiupsneliai čiobreliai
1 žiupsnelis ciberžolė
1 žiupsnelis aitriosios paprikos
1 vienetas saldi pailga paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.
2.
Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.
3.
Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.
4.
Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiški kalakutienos šašlykai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai skaniai gavosi, tai užsirašiau receptą. Bazilikus, čiobrelius galima naudoti tiek džiovintus, tiek žalius. Mindaugas
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.

  2. Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.

  3. Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.

  4. Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.

Receptą atsiuntė Mindaugas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų