
Grybų troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai (švieži) |
3 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | riebalai |
1 valgomasis šaukštas | paprika (raudona ar geltona) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Troškinti burokėliai
-
Šutintas ungurys
-
Troškinti griežčiai
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti topinambai
-
Daržovių troškinys
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškintas sterkas
-
Troškinti pievagrybiai
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Krevetės afrikietiškai
Grybų troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Riebalai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudona ar geltona,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
sarune
2015-10-27 12:28
labia skanu! kaip tik dabar gaminuosi :) tik be paprikos :)
-
Egle
2015-09-03 13:34
Labai labai skanus troskinys,isbandziau ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...