Karpis, troškintas piene
AUTORIUS:
Ilona
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas karpis
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas petražolės (šakelė)
3 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
0.5 stiklinės pienas
4 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
2.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
3.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis, troškintas piene

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.

  2. Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.

  3. Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.

Receptą atsiuntė Ilona
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų