 
| 1 vienetas | baklažanai | 
| 300 gramų | vištiena (filė) | 
| 1 stiklinė | kremas (kokosų) | 
| 1 stiklinė | pienas (kokosų) | 
| 150 gūželių | žirniai (žalieji) | 
| 1 vienetas | imbieras (šaknis) | 
| 3 arbatiniai šaukšteliai | karis (pasta, raudona) | 
| 1 sauja | bazilikas (švieži) | 
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (palmių) | 
| 4 vienetai | žalioji citrina (kafiro, lapeliai) | 
| 1 vienetas | pipirai (čilio) | 
| 2 valgomieji šaukštai | padažas (tailandietiškas žuvų) | 
Kariui verdant galima įpilti truputį sultinio arba vandens (jei matote, kad padažas pasidaro per tirštas).
Patiekalą patiekti su virtais basmati, tailandietiškais ryžiais arba kiaušinių makaronais. Paruoštą karį apibarstyti baziliko lapeliais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Raugintais kopūstais kimšta žąsis Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- 
                
                                         Vištienos apkepas Vištienos apkepas
- 
                
                                         Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- 
                
                                         Kepta žąsiena su slyvų padažu Kepta žąsiena su slyvų padažu
- 
                
                                         Vištienos juostelės su sezamu Vištienos juostelės su sezamu
- 
                
                                         Vištienos krūtinėlės kepsnys Vištienos krūtinėlės kepsnys
- 
                
                                         Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- 
                
                                         Kijevo kotletai Kijevo kotletai
- 
                
                                         Filiukai pataluose Filiukai pataluose
- 
                
                                         Skanioji vištytė Skanioji vištytė
- 
                
                                         Vištiena su apelsinais Vištiena su apelsinais
- 
                
                                         Kepta višta su obuoliais Kepta višta su obuoliais
- 
                
                                         Vaisiais įdaryta višta Vaisiais įdaryta višta
- 
                
                                         Vištų blauzdelės su voveraitėmis Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- 
                
                                         Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- 
                
                                         Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- 
                
                                         Vištiena orkaitėje Vištiena orkaitėje
- 
                
                                         Kalakutienos pjausniai Kalakutienos pjausniai
- 
                
                                         Gyvatukai iš vištienos ir varškės Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- 
                
                                         Vištiena su pupelemis Vištiena su pupelemis
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- 
                                                            
                                                            Baklažanai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Vištiena, filė, 300 gramų 
- 
                                                            
                                                            Kremas, kokosų, 1 stiklinė 
- 
                                                            
                                                            Pienas, kokosų, 1 stiklinė 
- 
                                                            
                                                            Žirniai, žalieji, 150 gūželių 
- 
                                                            
                                                            Imbieras, šaknis, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Karis, pasta, raudona, 3 arbatiniai šaukšteliai 
- 
                                                            
                                                            Bazilikas, švieži, 1 sauja 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, palmių, 2 arbatiniai šaukšteliai 
- 
                                                            
                                                            Žalioji citrina, kafiro, lapeliai, 4 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Pipirai, čilio, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Padažas, tailandietiškas žuvų, 2 valgomieji šaukštai 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Vištieną supjaustyti plonomis pailgomis juostelėmis. Nuo imbiero nupjauti žievelę ir supjaustyti plonomis mažomis juostelėmis. Baklažaną supjaustyti plonais pusrutuliais. 
- Keptuvėje pašildyti kokosų kremą (kreminį pieną), įdėti trečdalį supjaustyto imbiero šiaudelių ir kafiro laimo lapelius. Kelias minutes pavirti, įdėti palmių cukraus ir žuvų padažo bei permaišyti. 
- Į karį sudėti vištieną ir dar trečdalį imbiero šiaudelių, baklažaną bei raudoną kario pastą. Pavirti 10 minučių, sudėti žalius žirnelius, smulkiai supjaustytą čili pipirą ir likusius imbiero šiaudelius. Virti dar 3 minutes. 
 Kariui verdant galima įpilti truputį sultinio arba vandens (jei matote, kad padažas pasidaro per tirštas).
 
 
 Patiekalą patiekti su virtais basmati, tailandietiškais ryžiais arba kiaušinių makaronais. Paruoštą karį apibarstyti baziliko lapeliais.
 
 Skanaus!

 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas