
Vištienos kotletai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištiena (faršas) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mango ir kario) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
„Šypsena“
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos file kepsnys
Vištienos kotletai su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Prieskoniai, mango ir kario,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...