Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.

Kalakutienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
220 gramų | kiauliena (lašiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena su abrikosais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos kepsneliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su kopūstais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištiena su rabarbarais
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Lazanija su vištiena
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Keptas fazanas su cinamonu
Kalakutienos pjausniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Kiauliena, lašiniai,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...