
Sparneliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | vištų sparneliai |
4 vienetai | obuoliai |
8 saujos | spanguolės |
50 mililitrų | baltas vynas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
5 žiupsneliai | imbieras |
5 žiupsneliai | juodieji pipirai |
4 žiupsneliai | druska |
5 žiupsneliai | malti kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
2.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištų blauzdelės
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta antis su apelsinais
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištienos kepsniukai
-
Troškinta vištiena
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos plovas
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Kalakuto šlaunelės
Sparneliai su spanguolėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Spanguolės,
8 saujos -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
5 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
5 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Malti kmynai,
5 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...