Sparneliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 8 vienetai | vištų sparneliai |
| 4 vienetai | obuoliai |
| 8 saujos | spanguolės |
| 50 mililitrų | baltas vynas |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 5 žiupsneliai | imbieras |
| 5 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 4 žiupsneliai | druska |
| 5 žiupsneliai | malti kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
2.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Kepta višta su grikiais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Keri viščiukas
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Anties šlaunelės
Sparneliai su spanguolėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Spanguolės,
8 saujos -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
5 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
5 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Malti kmynai,
5 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
