
Sparneliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai | vištų sparneliai |
4 vienetai | obuoliai |
8 saujos | spanguolės |
50 mililitrų | baltas vynas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
5 žiupsneliai | imbieras |
5 žiupsneliai | juodieji pipirai |
4 žiupsneliai | druska |
5 žiupsneliai | malti kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
2.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paukštienos apkepas
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištiena kinietiškai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištienos kepsneliai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Čachochbilis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena ant grotelių
Sparneliai su spanguolėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Spanguolės,
8 saujos -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
5 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
5 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Malti kmynai,
5 žiupsneliai
Gaminimo eiga:
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai