Koteltukai - rutuliukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 320 gramų | vištų šlaunelės |
| 80 gramų | vištienos filė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena sumalama.
2.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
3.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
5.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Bulvių košė su vištiena
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos pyragas
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antis su grybais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Aluje troškinta višta
-
Aštri vištiena
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Farširuota višta
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Koteltukai - rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų šlaunelės,
320 gramų -
Vištienos filė,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena sumalama.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
