
Koteltukai - rutuliukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
320 gramų | vištų šlaunelės |
80 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena sumalama.
2.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
3.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
5.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos plovas
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Troškintos kurapkos
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Paukštienos apkepas
-
Višta rankovėje
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos užkepėlė
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Koteltukai - rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų šlaunelės,
320 gramų -
Vištienos filė,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena sumalama.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...