Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Vištienos apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vištienos faršas |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | obuoliai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos filė su imbieru
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Viščiukas citrininis
- Naminės mini tortilijos
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Paukštiena su pievagrybiais
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištiena su čili
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Keptas tetervinas
- Kijevo kotletai
Vištienos apkepas su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
1 kilogramas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...